2012. április 18., szerda

App Remover & Installer by mgTerminator

App Remover & Installer
v1.04
2012.04.17.

              


Ez egy Recoveryből flashelhető AROMA-s eltávolító és telepítő. (A használatához nem kötelező a Touch Recovery!! Működik a simán is, csak lehetőleg a legfrissebb legyen fent!)

A lényege hogy grafikus felületen ki lehet választani hogy milyen rendszer alkalmazásokat távolítson el és milyen alkalmazásokat telepítsen a rendszer, illetve a data partícióra. (Rom újratelepítés után hasznos lehet.)

Miért lehet hasznos számunkra?
Azért mert a számunkra fölösleges rendszer alkalmazások eltávolításával gyorsíthatjuk a telefont, stabilabbá tehetjük, több lehet a szabad ram/memória, illetve növelhetjük az aksi üzemidejét is, valamint a menü jobban átlátható a kevesebb ikon miatt.

Egyelőre 2 készülék támogatja a kijelző érintését: Asus Transformer, Google Nexus S
Csak ehhez a 2 készülékhez vannak kijelző kalibrációs adataim! A többi készüléknél(ami nincs a menüben) az opciók gomb lenyomása után a "Calibrating Tools" menüpont alatt lehet kalibrálni. Ha sikerült pontosan kalibrálni a készülékedet, akkor küld el nekem a kalibrációs értékeket és beleteszem a következő verzióba!

Lényegében az összes ARM v7-es processzorral szerelt készüléken működik, de csak a hangerő gombokkal lehet léptetni és a bekapcsoló (vagy home) gombbal kiválasztani(mint a Recoveryben).

Jelenleg Nexus S CyanogenMod 7 és CyanogenMod 9 romokkal 100%-ig "kompatibilis", a többi romot még nem teszteltem.

A Changelog a menüben található!

Ha bárkinek kérése, kérdése, esetleg javaslata van írjon mindenképpen!
(A neve azért Remover & Installer és nem Installer & Remover, mert a csomag elsődleges szempontja az eltávolítás, a telepítés része inkább csak extra ;) )

A letöltési linkek: